© 2023 Cruiseschepen in Antwerpen All rights reserved -
Volg ons op sociale media
Antwerpen heeft een zeer rijke geschiedenis die zich vertaalt in prachtige statische gebouwen zoals het Stadhuis en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, maar ook van moderne architectuur is de stad niet vies. Kijk maar naar het MAS en het Havenhuis. Maar naast architectuur heeft Antwerpen natuurlijk nog veel meer te bieden. De binnenstad is ook de perfecte plaats voor wie van shoppen houdt. Op en rond de winkelbouvelard Meir bevinden zich talloze winkels en voor wie het allemaal wat chiquer mag zijn staat men klaar in één van de vele modewinkels in en rond de Nationalestraat. Daarnaast is Antwerpen ook stad voor wie van diamanten houdt. Als diamanthoofdstad van de wereld is er geen betere plek om de edelstenen te bekijken en te kopen. Vanaf mei 2018 kan iedereen ook terecht in het nieuwe diamantmuseum DIVA, vlakbij de Grote Markt.
Nederlands
English
English
|
Antwerpse Bezienswaardigheden
Home Het Havenhuis - ©Sebastiaan Peeters Het Centraal Station - ©Sebastiaan Peeters De Stadsfeestzaal - ©Sebastiaan Peeters Het Steen - ©Sebastiaan Peeters De Grote Markt - ©Sebastiaan Peeters Het Red Star Line Museum - ©Sebastiaan Peeters Redezicht vanop Linkeroever - ©Sebastiaan Peeters Het MAS - Museum Aan de Stroom - ©Sebastiaan Peeters De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal - ©Sebastiaan Peeters De Zoo van Antwerpen - ©Sebastiaan Peeters De Grote Markt - Het Stadhuis - ©Sebastiaan Peeters Klik hier voor meer bezienswaardigheden
Hieronder vind je enkele van de grootste bezienswaardigheden van Antwerpen. Klik onderaan deze pagina door om de volledige lijst met interessante plekken te bekijken.
Free counters!
Het Vleeshuis - ©Sebastiaan Peeters Winkelstraat Meir - ©Sebastiaan Peeters Bourla Schouwburg - ©Sebastiaan Peeters
Vergeet je museumtickets niet op voorhand te reserveren wegens de corona maatregelen!