© 2023 Cruiseschepen in Antwerpen All rights reserved -
Nederlands
English
English
|
Volg ons op sociale media
Home
Welkom
Welkom op de website met alle informatie over de cruiseschepen die naar Antwerpen komen. Informatie over de aanlegplaats vindt u via de gelijknamige knop. Het uitgebreide archief biedt u ook de mogelijkheid terug te gaan naar de voorbije cruiseseizoenen. Om te kunnen plannen kan u ook van de komende cruiseseizoenen al informatie vinden. Veranderingen in de aankomst- of vertrektijden van schepen worden steeds zo snel mogelijk hiernaast vermeld op de site.
Vorige cruiseschip in Antwerpen
Volgende cruiseschip in Antwerpen
Eventuele uurwijziging
Cruises 2023
Huidige lijst cruiseaanlopen:
In Antwerpen meren de cruiseschepen aan op letterlijk 200 meter van de kathedraal. Iedereen kan ook op een paar meter afstand langs de schepen wandelen, of kom kijken naar de aankomst of het vertrek van de zeereuzen.
Partnerwebsites
Blijf op de hoogte van de schepen die gaan komen
Handige links
Volg ons op sociale media
Officiële website Stad Antwerpen
Bezienswaardigheden in Antwerpen Watererfgoed Vlaanderen Antwerp Cruise Port De officiële pagina van Cruise Port Antwerp. Hier vindt u de officiële cruiselijsten voor Antwerpen. Cruiseschepen in Zeebrugge Informatie en foto’s van de cruiseschepen die aanmeren in de haven van Zeebrugge. Oceanliner Pictures Duizenden professionele foto’s van cruiseschepen, genomen over de hele wereld. Zowel exterieur-  als interieurfoto’s.
Free counters!
Klik hier voor alle info over het evenement The Tall Ships Races Antwerpen 2022
Volgende cruiseschip in Antwerpen
Hoe snel is een knoop? Stuurboord of Bakboord? Wat is een Azipod? Maritieme Informatie HET STEEN - Nieuwe Cruiseterminal Noorderterras 2021
Andere interessante aanlopen (Marine, Tall Ships, ...)
Saga Cruises
Spirit of Adventure
Spirit of Adventure - ©Sebastiaan Peeters