5 Jarig Jubileum Website
In januari 2016 is het exact 5 jaar geleden dat de website ‘Cruiseschepen in Antwerpen’ voor het eerst online kwam. Wat begon als een heel kleine website met maar een tiental pagina’s en een 150-tal foto’s is op een paar jaar tijd uitgegroeid tot een site met meer dan 350 pagina’s en 3500 foto’s.
GIVEAWAY: Om het vijfjarig bestaan van de website te vieren geven we eenmalig twee pakketten met cruisegerelateerde souvenirs weg. Onderaan deze pagina vindt u hoe u kan deelnemen!
Website evolutie:
Wie de website al vanaf het beginjaar volgt zal kunnen beamen dat hij een heuse metamofose heeft ondergaan tijdens de voorbije 5 jaar. Voor diegenen die pas recent de website ontdekt hebben is het misschien ook leuk om eens te kijken hoe het allemaal gestart is.
2011
2011-2012
GIVEAWAY JANUARI 2016: Om het vijfjarig bestaan van de website te vieren geven we eenmalig twee pakketten met cruisegerelateerde souveniers weg. Eén via deze pagina, een tweede via onze Facebook-pagina
5 JAAR
Wat kan je winnen?
Een sleutelkoord van AIDA Cruises + een balpen van AIDA Cruises + een balpen van de Haven van Antwerpen + een roerstokje van de MS Europa + een doosje lucifers van de MS Europa + een doosje luficers van Cunard + een USB-stick van de Haven van Antwerpen (4GB)
Giveaway 5 Jaar Cruiseschepen in Antwerpen
Winnaar
Bart Vanreusel
Door deel te nemen aan deze wedstrijd verklaart u zich akkoord met de werkwijze en beslissingen van Cruiseschepen in Antwerpen. De winnaar van deze wedstrijd wordt willekeurig geselecteerd door een programma. Het is na de uitreiking van de winnaar niet meer mogelijk de beslissing in te trekken of te wijzigen. De prijs wordt door onze medewerkers verzonden naar de winnaar. Na afloop van de wedstrijd schrijven we de winnaar persoonlijk aan en proberen daarna zo snel mogelijk de prijs bij hem/haar te krijgen. Prijs: Bij het verloren gaan van de prijs in het postsysteem kunnen we niet verzekeren een tweede exemplaar te kunnen bezorgen.
Wedstrijdvoorwaarden
Cruiseschepen in Antwerpen
2013
2014
Nederlands
Nederlands & Engels op dezelfde pagina
Aparte pagina’s voor Nederlands & Engels
Omschakeling naar de nieuwe layout
Ik wil iedereen die de website bezoekt en steunt graag van harte bedanken. Zonder jullie zou dit project er nooit uitzien zoals het vandaag is. Oprecht bedankt! Gelukkig Nieuwjaar en een fantastisch 2016! Sebastiaan Peeters oprichter van Cruiseschepen in Antwerpen
© 2023 Cruiseschepen in Antwerpen All rights reserved -
Nederlands
English
English
|
Free counters!