Volg ons op sociale media
Nederlands
English
English
|
© 2024 Cruiseschepen in Antwerpen All rights reserved -
Cruises 2021
Statistieken 2021
Aanlopen:
5*
Ligdagen:
6*
Passagiers:
/
Maiden Calls:
1*
Gem. lengte:
/m
Verschll. schepen:
4*
Home Terug
*onder voorbehoud van wijziging
Free counters!
Europa
Hapag-Lloyd Cruises
Bekijk de fotogallerij van dit schip
MS Europa van Hapag-Lloyd Cruises kwam als eerste zeecruiseschip terug naar Antwerpen na de corona-pauze van anderhalf jaar. Het was ook het allereerste zeecruiseschip dat aanmeerde aan het nieuwe cruiseponton aan het Noorderterras. Dit schip lag in Antwerpen op 17 augustus 2021.
Volg ons op sociale media
Europa in Antwerpen - ©Sebastiaan Peeters
Amera
Phoenix Reisen
Bekijk de fotogallerij van dit schip
MS Amera van Phenix Reisen is 205 meter en kan 790 passagiers vervoeren. Het schip meerde als tweede zeecruiseschip ooit aan aan het nieuwe cruiseponton. MS Amera lag vroeger in Antwerpen onder haar oude naam: MS Prinsendam van Holland America Line. Dit schip lag in Antwerpen op 23 september 2021.
Amera in Antwerpen - ©Sebastiaan Peeters
Artania
Phoenix Reisen
Bekijk de fotogallerij van dit schip
Artania van de Duitse rederij Phoenix Reisen lag dit jaar opnieuw aangemeerd in Antwerpen. Het 231 meter lange schip werd gebouwd in 1984 als Royal Princess voor Princess Cruises en lag in 2000 ook onder die naam in Antwerpen. MS Artania kan 1260 passagiers aan boord nemen. Dit schip lag in Antwerpen op 16 oktober 2021.
Artania in Antwerpen - ©Marc Peeters
Bolette
Fred. Olsen Cruise Lines
Bekijk de fotogallerij van dit schip
MS Bolette van de Engelse rederij Fred. Olsen Cruise Lines lag in november 2021 voor de eerste keer aangemeerd in Antwerpen. Het schip kwam van Amsterdam en meerde aan aan het nieuwe cruiseponton aan het Noorderterras. In 2001 lag het schip nog aangemeerd in Antwerpen als MS Amsterdam van Holland America Line. Dit schip lag in Antwerpen op 5 november 2021.
Bolette in Antwerpen - ©Sebastiaan Peeters ©Sebastiaan Peeters